Уеб дизайн и изработка на уеб сайтове // Уеб студио GlideDesign

 

Компанията Milo пуска Android Application за търсене на продукти в реално време

Milo.com съобщиха, че днес пускат нов application за Android OS за шопинг в реално време. Компанията твърди, че това е единствения по рода си application в Android Market, който ще може да търси в складовите системи на магазините в реално време и да съобщава на потребителите какво има в наличност, къде и кои магазини предлагат най-добрата цена за определен продукт.


Сами можете да видите предимствата пред потребители и търговци от този application. Това може да се окаже мощен инструмент, който да докара клиента до вратата на магазина в момент, в който той вече е излязъл да пазарува.


Компанията скоро съобщи пред WebProNews че сайтът Milo.com получава над милион уникални посещения, проследява над 2.8 милиона продукта и базата нараства с около 185 000 продукта на месец.


Android Application-а използва Geo-Location технология, за да позиционира къде се намирате и да Ви върне резултати според Вашето местоположение.


„Понеже нашите потребители са изключително важни за нас, знаехме, че трябва да стартираме Milo application-a преди началото на шопинг сезона - програмата е идеална както за хора, които нямат време да обикалят магазините, така и за потребители, които ценят парите си и искат най-добрата цена.“ каза Джак Ейбрахам, основател на Milo.com. „Представете си, че виждате на нечии крака перфектните за Вас ботуши. Не само ще Ви покажем къде можете да ги намерите във Вашия район, а ще бъдете сигурни, че точно на това място има точния размер и цвят, който желаете. И не само за желаните ботуши, а за всички горещи оферти, заливащи щандовете в магазините.“


Milo.com също има опцията да съобщава на потребителите, когато цената бива намалена или продуктът вече е наличен в определени магазини.


www.milo.com

 
 
 
X