Уеб дизайн и изработка на уеб сайтове // Уеб студио GlideDesign

 

Официалният уеб сайт на Превента ДДДД ЕООД борба с вредители


В динамичното ни ежедневие уеб пространството се оказа най-бързата и удобна връзка с нашите партньори. А уеб сайтът е визитната картичка на нашата работа, с който не само достигаме до тях, но и се представяме така, както искаме да ни възприемат -като лидер в борбата с вредители. Превента ДДДД ЕООД разглежда дигиталното присъствие като възможност да заяви, че е партньор, който е в състояние да удовлетвори желанията на клиентите си и има решение за най-наболелите проблеми в бита като този с нашествието на хлебарки.
Желанието на екипа на фирмата е нашите услуги да бъдат откривани веднага. Искаме да бъде намерен незабавно отговорът на всеки въпрос, който нашите клиенти и партньори биха ни задали в сайта, който ни представя.
Разбираме, че това е възможно, ако посланията към клиенти и партньори са ясно изразени, а изборът на структура, слогани, текстове и функции е фундамент на всеки успешен проект.
Ние сме  наясно, че  късчето от интернет пространството, което сме заели, се нуждае от добро структуриране, от лесни и удобни за ползване функции.
Затова потърсихме в услугите на Glide Design – партньор, който да ни предложи условия за създаване на наше уникално място в уеб пространството.
Какво  получихме като подкрепа?
Това бяха идеи как да дадем сигурна информация за най-новите методи за борба с хлебарки и други вредители,  съчетани с креативно мислене, опит и визия, с който фирмата е представена по уникален и разпознаваем начин.
Като клиент можехме да разчитаме на екип, който да мисли като наш партньор, за да създадем заедно общност от ангажирани и действащи в синхрон хора за успеха на нашите бизнес начинания.
Основна задача бе създаването на максимално добра целева страница. При нейното изработване водещ принцип беше, че простият дизайн работи най-добре. По-лесен е за разглеждане и се зарежда по-бързо.
Изображенията добиват все по- голяма сила в съвременните сайтове. Нашите изображения следват основната линия  на поведение – да привличат вниманието и да бъдат релевантни към основното послание – ние сме сигурният ви партньор в защитаване и прочистване на жизненото ви пространство от вредители.
За да достигнем до върха на класирането в мрежата беше нужно да сме усърдни в изграждането на нашето съдържание. Това е дълъг процес, но началото е дизайнът , който създава комфорта на съдържанието.
Обръщайки се към услугите на фирмата за уеб дизайн Glide Design намерихме съмишленик и партньор,  с чиято помощ изградихме визията на нашето уеб пространство стъпка по стъпка с внимание към  всеки детайл, за да намери нашият бизнес място в плановете на клиентите и партньорите ни.

В динамичното ни ежедневие уеб пространството се оказа най-бързата и удобна връзка с нашите партньори. А уеб сайтът е визитната картичка на нашата работа, с който не само достигаме до тях, но и се представяме така, както искаме да ни възприемат -като лидер в борбата с вредители. Превента ДДДД ЕООД разглежда дигиталното присъствие като възможност да заяви, че е партньор, който е в състояние да удовлетвори желанията на клиентите си и има решение за най-наболелите проблеми в бита като този с нашествието на хлебарки.Желанието на екипа на фирмата е нашите услуги да бъдат откривани веднага. Искаме да бъде намерен незабавно отговорът на всеки въпрос, който нашите клиенти и партньори биха ни задали в сайта, който ни представя. Разбираме, че това е възможно, ако посланията към клиенти и партньори са ясно изразени, а изборът на структура, слогани, текстове и функции е фундамент на всеки успешен проект. Ние сме  наясно, че  късчето от интернет пространството, което сме заели, се нуждае от добро структуриране, от лесни и удобни за ползване функции.Затова потърсихме в услугите на Glide Design – партньор, който да ни предложи условия за създаване на наше уникално място в уеб пространството.Какво  получихме като подкрепа?Това бяха идеи как да дадем сигурна информация за най-новите методи за борба с хлебарки и други вредители,  съчетани с креативно мислене, опит и визия, с който фирмата е представена по уникален и разпознаваем начин.Като клиент можехме да разчитаме на екип, който да мисли като наш партньор, за да създадем заедно общност от ангажирани и действащи в синхрон хора за успеха на нашите бизнес начинания.Основна задача бе създаването на максимално добра целева страница. При нейното изработване водещ принцип беше, че простият дизайн работи най-добре. По-лесен е за разглеждане и се зарежда по-бързо.Изображенията добиват все по- голяма сила в съвременните сайтове. Нашите изображения следват основната линия  на поведение – да привличат вниманието и да бъдат релевантни към основното послание – ние сме сигурният ви партньор в защитаване и прочистване на жизненото ви пространство от вредители.За да достигнем до върха на класирането в мрежата беше нужно да сме усърдни в изграждането на нашето съдържание. Това е дълъг процес, но началото е дизайнът , който създава комфорта на съдържанието.Обръщайки се към услугите на фирмата за уеб дизайн Glide Design намерихме съмишленик и партньор,  с чиято помощ изградихме визията на нашето уеб пространство стъпка по стъпка с внимание към  всеки детайл, за да намери нашият бизнес място в плановете на клиентите и партньорите ни.

 
 
 
X