Уеб дизайн и изработка на уеб сайтове // Уеб студио GlideDesign

 

МАРКЕТИНГ ЗА СОЦИАЛНИ МЕДИИ

 

Like, Follow, Join

Социалните медии се превърнаха в част от ежедневието ни. Все повече и по-често милиони хора прекарват голяма част от времето си в социалните гиганти Facebook,  Twitter и YouTube. Икономиката в световен мащаб ежедневно търпи огромни финансови загуби в резултат на „симбиозата“ между служители и социални мрежи.
Тук е моментът Вие да извлечете ползи от ситуацията. Вие имате нужда от популяризация, а социалните мрежи Ви предлагат милиони потенциални клиенти на едно място. Нашата работа е да изградим моста свързващ търсенето с предлагането.


Ползи и предимства

Присъствието на Вашия бизнес в социалните медии е много силен имиджов инструмент за популяризация. Чрез професионалното създаване на корпоративна страница във Facebook, Вие ще се отличавате от другите страници и ще привлечете вниманието на потенциалните Ви клиенти. Нашият екип ще се погрижи да ангажира потребителите Ви с полезни новини и информация, видео и изображения, които да ги накарат да запомнят Вашия бранд и дейност и да комуникират с Вас и другите потребители. Чрез непринудената комуникация с потребителите, много от тях ще превърнат във Ваши клиенти.

 

Нашата дейност

- Създаване и дизайн на корпоративни страници във Facebook

- Създаване и дизайн на корпоративни профили в Twitter

- Разработка на приложения за Facebook (Facebook Apps)

- Популяризиране на корпоративни страници с добри практики

- Потребителско ангажиране

- Копирайтинг и PR статии

 
X