Често Задавани Въпроси

 

В: Имам нужда от уеб сайт - от къде да започна?

О: Свържете се с нас, кажете ни от какво имате нужда в общи линии и оставете останалото на нас.

 

В: Какво е домейн?

О: Домейнът е адреса на Вашия уеб сайт (www.вашиятсайт.com/net/org/biz/info/eu/bg...)

 

В: Какво е хостинг?

О: Хостингът е мястото на сървъра, на което разполагаме Вашият уеб сайт. Ако приемем, че хостингът е една стая, в която разполагаме Вашия уеб сайт, то домейнът е вратата към тази стая.

 

В: Колко време отнема направата на един уеб сайт?

О: Зависи колко голям е уеб сайта и колко информация ще съдържа. Стараем се да спазваме изключително кратки срокове за изпълнение. Някои сайтове отнемат 2-3 дни за изработка, докато други отнемат повече от месец.

 

В: Какво означава "динамичен уеб сайт" и каква е разликата между него и "статичният" такъв?

О: Динамичният уеб сайт е уеб сайт позволяващ промяна на съдържанието чрез Администраторски панел много бързо и лесно. От друга страна динамичният уеб сайт позволява вграждането на много допълнителни модули, начини за визуализация на съдържанието и др. Поддръжката на динамичен уеб сайт е много по-лесна отколкото на статичния и съответно цената за поддръжка е много по-ниска.

 

В: Задължителна ли е поддръжката след изграждането на уеб сайта?

О: Не е задължителна, но силно я препоръчваме. Уеб сайтът е Вашият бизнес в Интернет и както се грижите за бизнеса си, така трябва да се грижите и за уеб сайта си. Постоянната поддръжка на уеб сайта, редактирането на неговото съдържание, неговото подобряване и надграждане ще привлече много нови клиенти и ще Ви спести много пари, ако трябва да плащате за всяка една промяна в случай, че нямате поддръжка на сайта си.

 

В: Искам уеб сайта ми да се появява на първа страница в Google. Можете ли да направите това?

О: Да можем! Чрез изграждането и поддръжката на рекламна кампания в Google, Вашият уеб сайт може да бъде на челни позиции в Google още от първия ден.

 

В: Защо да избера вас, пред друга рекламна агенция?

О: Като клиент, Вие сте в правото си да избирате с кого да работите. Ние успяхме да изградим в лицето на GlideDesign високо качество, професионално отношение към клиента, безкомпромисно обслужване, кратки срокове за изпълнение, конурентни цени.

 

В: Имам нужда от комплексно обсулжване включващо няколко вида реклама. Какво можете да ми предложите?

О: Ние се занимваме с почти всички аспекти на рекламата - уеб дизайн, графичен дизайн, реклама в Google, реклама в Интернет (обяви, каталози), всички видове печатна реклама и разпространение на рекламни материали, брандиране на магазини, офиси и автомобили, външна реклама и др.