Уеб Дизайн

 

Защо Ви е нужен уеб сайт? Уеб сайтът е Вашето представяне в Интернет, а Интернет е най-голямата информационна медия в света. Огромен процент от хората ползват Интернет като източник на информация, което го прави лидер сред медиите, измествайки всички стандартни формати. Уеб сайтът е само част от възможностите за реклама в Интернет. Други опции са рекламните банери, участията във фирмени и рекламни каталози, Pay per Click реклама, участие във форуми, корпоративни блогове и др. Ние ще Ви помогнем да реализирате всяка от тези разновидности на Интернет реклама.

По-долу са изброени нашите услуги в сферата на Уеб Дизайна и Интернет Рекламата

 Уеб Сайт или "Вашето Лице в Глобалната Медия" 

 

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

                    

 

Посочените пакети по-горе са най-използваните и предпочитани от нашите клиенти. Ние можем да изградим за Вас уеб сайта, от който имате нужда, независимо дали се вписва в посочените пакети или не. Цената в тези случаи се определя индивидуално в зависимост от Вашите желания.

 

 Допълнителни Услуги

 

Какво представлява рекламата в Google?                 

Рекламата в Google е рекламно каре и/или рекламен банер поставени в системата на търсачката, представящи Вашата дейност в няколко думи или изображение/анимация и водещи към Вашият уеб сайт при кликване върху тях.

Рекламните карета се появяват, когато потребител търси нещо в Google чрез ключова дума. Ако Вие имате тази ключова дума заложена в рекламната Ви кампания, то Вашата реклама ще бъде изведена пред потребителя, тъй като тя отговаря на зададените от потребителя параметри (ключови думи). Рекламните карета се появяват в дясната част на Google в категория „Спонсорирани връзки” или на първа, втора и трета позиция в лявата част на Google в бледо оранжеви карета...

Вижте подробно описание на Google рекламата

Вижте нашите ценови пакети за създаване, поддръжка и оптимизация на рекламна кампания в Google